Verwegen Beton- & Vlindervloeren
Kwaliteit voor alles!

Vloeren

Designvloeren

Bent u op zoek naar een prachtige betonnen designvloer? Betonvloeren zijn multifunctioneel, slijt- en krasvast, naadloos tussen diverse ruimtes en modern. U bepaalt zelf de kleur en afwerking. De betonvloer geeft een natuurlijke uitstraling en is ook geschikt in combinatie met vloerverwarming. Daarover hieronder meer informatie.

Terras / oprit

Wilt u een exclusief betonnen terras of oprit? Wij maken gebruik van hoogwaardig beton zodat het na intensief gebruik mooi blijft. Het is in diverse kleuren en diverse afwerkmogelijkheden te verkrijgen. Het is daarnaast mogelijk om een vloer onder afschot te realiseren. 


Vloeistofdichte betonvloeren

Wij realiseren ook gecertificeerde vloeistofdichte betonvloeren, voor bijvoorbeeld een autogarage, werkplaats of opstelplaats voor olietanks. Voor specifieke kennis over dit soort vloeren bent u bij Verwegen Beton- en Vlindervloeren aan het juiste adres. Beton wordt geleverd met KOMO productcertificaat. Vloeren worden van constructieberekening tot aan Verklaring Vloeistofdichte Voorziening aan u opgeleverd. Dit valt onder de richtlijn BRL 7700 en de CUR aanbeveling 065. 

Bedrijfsvloeren

Ook voor het aanbrengen van een betonvloer in een bedrijfsruimte kunt u terecht bij Verwegen Beton- en Vlindervloeren. Het beschermen van de vloer na het vlinderen gebeurt dan vaak met curing compound i.p.v. plastic. 

Kelder

Verwegen Beton- en Vlindervloeren maakt ook kelders. Van het uitzetten en uitgraven tot aan het storten en waterdicht opleveren.

Vloerverwarming

De betonvloer kan ook gerealiseerd worden in combinatie met vloerverwarming. Het is mogelijk dat wij vloerverwarming compleet werkend in de vloer aanbrengen. Dit betekent dat u zelf geen loodgieter of verwarmingsmonteur nodig heeft. Van A tot Z door ons verzorgd. Door de goede overdragende werking heeft u met een betonvloer een zeer hoog rendement van uw vloerverwarming. 

Keukenbladen 

Op maat gemaakte massieve keukenbladen geven uw keuken een robuuste uitstraling. Het keukenblad wordt behandeld zodat het beschermd is tegen het indringen van vet en/of vuil.